.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

3e Overwinning op rij HC Den Bosch MB1 uit tegen Eindhoven MB1

Gadegeslagen door (een deel van) de Bossche aanhang, luisteren de meisjes naar de aanwijzingen van Robert.

Het was een mooie sportdag, heerlijk weer, mooi complex en weer veel ouders op de been. De 3e wedstrijd in de Topklasse voorcompetitie van HC Den Bosch MB1 stond gepland tegen Eindhoven MB1. Onze meisjes hadden er weer veel zin in. Er was sterk getraind afgelopen week met op woensdag de opnames voor ‘Premier Gezocht’. De uitzending van deze aflevering staat gepland voor donderdag 11 oktober a.s. Allemaal kijken dus.

HC Den Bosch begon wederom sterk. De meisjes waren veel in de aanval tegen een stug en slim verdedigend Eindhoven. Annemeike was gelukkig goed wakker, want binnen 10 minuten was er een uitbrak van Eindhoven. Deze werd door onze keepster goed geweerd! Na veel kansen voor de goal van Eindhoven scoorde Guusje de 1-0 na een assist van Pien. HC Den Bosch bleef goed druk uitoefenen op de verdediging van Eindhoven en veroverde een strafcorner. Na de strakke aangeef van Anne en een prima stop van Mikky sleepte Yibbi de 2-0 binnen. Vlak voor rust brak Noortje door, zij werd neergehaald door de keeper, waarop een strafbal volgde. Yibbi benutte deze in volle overtuiging: 3-0. Na rust verliep het spel zeer stroef. Gelukkig hield de verdediging de 0 en scoorde Pien de 4-0 nog voor het eindsignaal. We gingen niet helemaal voldaan terug naar huis, maar wel met 3 punten.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Push. Bij winst zijn de meisjes van Den Bosch zeker van deelname aan de landelijke competitie, die na de Herfstvakantie van start gaat.