.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

Berichtje van Lieke vanuit Leipzig

Lieke in actie tijdens het EK Zaalhockey in Leipzig

Onze coach Lieke Hulsen speelt op dit moment het EK Zaalhockey in Leipzig. Het gaat bijzonder goed. Het Nederlands damesteam staat in de halve finale en speelt vanmiddag om 17.00 uur tegen Duitsland. Deze wedstrijd is live via internet te zien. We zijn erg trots op Lieke en leven we erg met haar mee. We kregen zojuist een berichtje van haar:

Lieve meiden (en ouders),

Ik was jullie van plan om een keer te mailen hoe het hier in Leipzig gaat!! Ik dacht vanmorgen dat doe ik na de laatste poulewedstrijd wel even, heb dan toch tijd zat maar die hebben we net gespeeld en verloren!! We hoorden voor de wedstrijd dat we eerste waren in de poule. Schijnbaar gingen er wat mensen met mindere energie de wedstrijd in dus het liep niet zoals we hadden afgesproken. Na de wedstrijd gingen we even een kijkje nemen bij Duitsland – Polen. En ja hoor de Duitsers stonden ook achter met 5-2. Zij hebben een kwartier met vliegende keep gespeeld, want bij verlies werden zij tweede en speelden wij in de halve finale tegen elkaar. Dus zometeen mogen wij tegen Duitsland spelen in een moooooi gevulde arena!! Best wel een beetje spannend. Had eerder gedacht dat we morgen tegen ze gingen spelen.

Verder is hier alles goed. We zitten in een lekkere hotelletje. Grote bedden dus onze tijd brengen we veel in bed door. Verder beetje chillen in de Starbucks die zit 50 meter lopen van ons hotel. Ik zit een beetje te stuiteren hier achter de pc. Weet ook niet meer wat ik moet typen, ga nu maar naar mijn kamertje toe en lekker muziekje luisteren. Succes jullie met zaalhockey. Ik ben dinsdag thuis. Zie jullie in de loop van deze week.

Duimen voor mij he!!!!!!!! enne voor de liefhebbers, je kan het live volgen via; www.eurohockey2012.de

Liefs Lieke.