.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

De voorbereiding van HC Den Bosch MA1

De voorbereiding van HC Den Bosch MA1

Al een paar weken zijn meisjes A1 van H.C. Den Bosch in voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen. Na een paar trainingen en een oefenwedstrijd tegen Pinoké, stond afgelopen weekend het Push Trophy toernooi op de planning.

Na een lekker ontbijt bij Mikky gingen Roderik en Joep met de meisjes richting Breda. Het was een mooie, zonnige dag. Er werd gespeeld tegen Push en Bloemendaal, mooie, leerzame wedstrijden. Op zondag zat het weer niet mee, helaas. De regen kwam met bakken uit de lucht, het programma viel letterlijk in het water. De wedstrijd tegen Nijmegen vergeten we daarom ook maar snel of toch niet? Als een stel verzopen katten en helemaal doorweekt is het team huiswaarts gegaan. De organisatie van Push Trophy Toernooi heeft het ondanks alle verschuivingen super gedaan, bedankt!

Na een week hard trainen staat zaterdag de laatste oefenwedstrijd op het programma,  Oranje Zwart MA1 is de tegenstander. Maar voordat er flink gebikkeld moet worden tegen de huidige Landskampioen hebben Roderik en Joep nog een verrassing voor het team in petto. Volgende week volgt er vast meer over.

Meiden veel plezier zaterdag en op naar de voorcompetitie.

De meiden van HC Den Bosch MA1 tijdens het Push Trophy toernooi Mikky Kiemeney

Plaats een reactie

(verplicht)


*