.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

FANTASTISCHE TEAMPRESTATIE WORDT BELOOND: NAAR DE PLAY-OFF FINALE!!!!

FANTASTISCHE TEAMPRESTATIE WORDT BELOOND: NAAR DE PLAY-OFF FINALE!!!!

 

HC Den Bosch MB1 heeft de finale van het Nederlands Kampioenschap behaald, die zaterdag a.s. om 10.00 uur wordt gespeeld in het Wagener Stadion tegen Pinoké. In twee bloedstollende wedstrijden tegen Laren trokken de meisjes uit Den Bosch dit weekend aan het langste eind.

Zaterdag werd een zeer goede thuiswedstrijd helaas met een 1-2 nederlaag afgesloten. Maar het gevoel was goed. Het team had er vertrouwen in dat de achterstand omgebogen kom worden. En dat gebeurde ook. Zondag kwam Den Bosch al snel op voorsprong in de uitwedstrijd. Anique scoorde mooi en maakte 0-1. Laren zorgde even later voor de 1-1, maar dat bracht Den Bosch niet van haar stuk. Onze meisjes moesten deze wedstrijd toch twee keer scoren. Snel na de gelijkmaker tekenden Renée en Anne voor de 1-3 ruststand. Wat een luxe! Laren moest in de tweede helft twee doelpunten meer scoren dan Den Bosch om eventueel door te kunnen gaan naar de finale.

Toch werd het spannend. Binnen één minuut wist Laren te scoren uit een strafcorner. Nu was het voor beide teams erop of eronder. Maar Den Bosch speelde een voortreffelijke wedstrijd. Iedereen knokte voor de bal. Uiteindelijk kregen onze meisjes loon naar werken en werd het laatste fluitsignaal uitbundig gevierd. De toeschouwers, zowel van Laren als Den Bosch, waren het erover eens. De overwinning was dik en dik verdiend. Proficiat!!!!

Zaterdag wacht Pinoké in de finale van de Play-offs, dat dit weekend Amsterdam uitschakelde met een 2-2 gelijkspel en 2-1 overwinning. Misschien is Den Bosch wel de underdog, maar dit weekend hebben de meisjes laten zien dat niets onmogelijk is. De steun van de supporters kunnen ze echter heel goed gebruiken. Daarom: als je zaterdag niets te doen hebt, kom dan vroeg uit bed en zorg dat je erbij bent: zaterdag 31 mei 10.00 uur, Wagener Stadion Amstelveen.

 

Met dank aan JWPictures voor de mooie foto’s.

Plaats een reactie

(verplicht)


*