.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

Den Bosch MB1 tweede bij Dutch Indoor Cup

Yibbi oog in oog met de keeper (archieffoto)

De meisjes van HC Den Bosch MB1 spelen vandaag in Utrecht om de Dutch Indoor Cup. Naast Den Bosch zijn ook Victoria, Pinoké, Kampong en HBS present. Na vier overwinningen op Victoria (4-2), Pinoké (5-1), Kampong (2-1) en HBS (11-2) gaat Den Bosch als poulewinnaar door naar de finales. De eerste wedstrijd in de finaleronde werd wederom ruim gewonnen met 7-0 van HBS. Daarna wachtte de eindstrijd tegen Pinoké. In de poule werd nog makkelijk gewonnen, nu moest Den Bosch met 3-6 het onderspit delven. Jammer, een tweede plaats is ook niet slecht, maar het voelt toch als een ‘kus van je zus’. Zoals een bekende sporter ooit eens verwoordde.

Al met al heeft Den Bosch het geweldig goed gedaan. In 6 wedstrijden 5x winst en een positief doelsaldo van +20. Niemand van de overige deelnemers kon dit evenaren. De meisjes hebben een leuke en leerzame dag gehad en danken coach Robert en gelegenheidsassistent Sjoerd voor de begeleiding en natuurlijk ook Sandra voor het leiden van de wedstrijden. Dat deed ze meer dan voortreffelijk. Op naar vrijdag. Dan staan in Rotterdam twee mooie wedstrijden op de agenda tegen Victoria en Amsterdam.