.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

Jaar kon niet beter beginnen met volle winst op Dutch Indoor Cup in Utrecht!

Samen op de foto met Pinoké, de winnaar bij de jongens.

HC Den Bosch is het jaar fantastisch begonnen met het behalen van de Dutch Indoor Cup in Utrecht. Alle wedstrijden werden gewonnen. Tegen Athena werd het 6-2, waarna Houten met maar liefst 21-3 werd verslagen. Hierna was Den Bosch goed opgewarmd voor de belangrijke wedstrijden tegen Pinoké en OZ. Ook deze twee wedstrijden werden gewonnen met respectievelijk 5-3 en 6-3, waarna de finale wachtte tegen opnieuw Pinoké. Ook nu trok Den Bosch aan het langste eind en mochten de meisjes na een 4-3 overwinning de cup in ontvangst nemen. Het was een mooie revanche op vorig jaar toen in de finale Pinoké nog een maatje te groot was voor Den Bosch. Rosalie, ontzettend bedankt voor het keepen vandaag. Je hebt het fantastisch gedaan!

Even uitwaaien tussen de wedstrijden door tijdens de Dutch Indoor Cup.

Zondag mogen de meisjes weer aan de bak in Vught met wedstrijden tegen OZ en Warande. OZ is koploper in de competitie en Den Bosch kan dan het gat op de nummer 1 verkleinen. De wedstrijden worden gespeeld in het LaCo Sportcentrum. Om 15.30 nemen de meisjes het op tegen OZ en om 18.oo uur is Warande de tegenstander. Alle supporters zijn van harte welkom!