.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

KAMPIOENEN !!

Kampioensteam HC Den Bosch MB1 met hun coach Jaimy

HC Den Bosch MB1 heeft vandaag op overtuigende wijze het zaalkampioenschap 2013-2014 binnengehaald. Met twee ruime overwinningen van 11-0 op Oranje Zwart MB1 en 8-0 op Breda MB1 is de kampioenstitel van de Topklasse poule B naar ‘s-Hertogenbosch gehaald. Het ticket voor het ZNK was al binnen, maar op de laatste competitiedag zou toch ook de titel behaald moeten kunnen worden.

We startten tegen Oranje Zwart, de sterkste tegenstander uit de poule. De eerste helft scoorden Yibbi (2x sc), Noor, Eef en Anne. Eefje hield ook nu weer op overtuigende wijze haar goal schoon met enkele mooie reddingen. Na de rust breidden de Bossche meiden de voorsprong verder uit: Renée scoort 2x uit strafcorners. Vervolgens een mooie uitbraak van Ella, pass op Anne en een mooie voorzet op Julia: 8-0. Daarna nog een strafcorner door Yibbi en 2 veldgoals van Julia en de eindstand werd 11-0! Een trotse coach Jaimy liep met zijn meiden het veld af.

Na een pauze van 2 wedstrijden was het tijd voor de laatste wedstrijd van de competitie tegen Breda MB1. Al snel scoort Anne 1-0 na een mooie voorzet van Julia. Yibbi maakt 2-0 uit een strafcorner en vervolgens vallen er nog doelpunten van Eef, Noor, Anne, Yibbi en Peppe. Met wederom prachtige reddingen van goalie Eef en degelijk verdedigend werk van Mikky,  Yibbi en Ella houden we ook hier de nul. Resultaten behalen door samenwerking is het motto voor deze dag.

Op zaterdag 25 januari wordt gestreden om het Zuidnederlands kampioenschap voor de B-meisjes in Eindhoven. U bent van harte welkom om ze aan te moedigen vanaf 09.30 uur in het Indoorsportcentrum in Eindhoven.