.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

Koppositie zaalcompetitie na dubbele winst

Mikky speelde weer twee puike wedstrijden (Foto: in actie met 'All Stars Team' Mercian Indoor).

Vandaag stond de topper om de eerste plaats in de zaalhockeycompetitie op de agenda tussen Oranje Zwart en HC Den Bosch MB1. Oranje Zwart had tot nu toe op één gelijkspel na alles gewonnen. HC Den Bosch had in het eerste competitieweekend twee keer gelijkgespeeld. Daarna kwamen de Bossche meisjes echter op stoom. Een overwinning tegen OZ zou daarom betekenen dat op basis van het aantal verliespunten HC Den Bosch de koppositie op de ranglijst kon overnemen. Het was een mooie felle wedstrijd, waarin Den Bosch al vrij snel met 2-0 voor kwam te staan. Voor rust maakte OZ nog de aanluitingstreffer, waarna de meisjes extra aanwijzingen kregen van Ronald en Jaimy.  Of het aan de tips lag is moeilijk te zeggen, maar al snel werd de score opgevoerd tot 4-1, waarna OZ met een vliegende keep ging spelen. Dat pakte echter verkeerd uit. Den Bosch won met 7-1. Knap meiden!

Daarna was het even wachten op de tweede wedstrijd tegen Warande. Deze wedstrijd ging ook van een leien dakje. Na een 6-1 ruststand werd het uiteindelijk 13-1, waarna de meisjes met 6 punten en 20 doelpunten op zak naar huis konden. Volgende week wordt er opnieuw op zondag gespeeld. Dan mogen de meisjes afreizen naar Breda voor wedstrijden tegen opnieuw Warande (10.10 uur) en Breda (11.50 uur). Supporters zijn uiteraard weer van harte welkom!