.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

Meisjes C1 feliciteert coach Lieke met haar selectie voor het EK Zaalhockey

Coach Meisjes C1 Lieke Hulsen (links met nummer 2) is geselecteerd voor het EK Zaalhockey in Leipzig. (Iedereen die Lieke liever van voren wil zien, kan terecht op de teampagina).

Meisjes C1 heeft een geweldige begeleiding met Marc, Ronald en Lieke. Terwijl de mannen als speler hun grootste successen al geboekt hebben, zit Lieke Hulsen nog in het begin van misschien wel een glansrijke carrière. Lieke heeft vandaag vernomen dat ze in de selectie zit voor het EK Zaalhockey dat van 13 tot 15 januari wordt gehouden in Leipzig. Ook Vera Vorstenbosch en Karin den Ouden van HC Den Bosch behoren tot de 10 geselecteerde veldspeelsters. Na haar zilveren medaille op het WK zaalhockey in Polen zal Lieke er alles aan doen om over enkele weken een stapje hoger op het ereschavot te staan. MC1 en alle supporters feliciteren Lieke met haar selectie en zullen het EK met meer dan gemiddelde belangstelling volgen. Veel succes, Lieke! Zet ‘m op!!