.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

HC MOP MC1 – HC Den Bosch MC1

Zaterdag 5 november 2011, uitslag 1 – 2

Op zaterdag 5 november moesten wij al heel vroeg op om tegen Mop te spelen. Je kon het wel zien, we waren nog niet helemaal wakker in het veld. We speelden niet zo lekker als anders.

In het midden van de eerste helft maakten wij een prachtige actie naar voren waaruit Pien scoorde, lekker hard onderin de hoek. In de rust kregen we goede tips van de coaches waarna de tweede helft volgde. In het begin hielden we de bal goed op de helft van Mop maar uit een counter kwam er een strafcorner voor Mop, die stopte Annemeike goed maar een meisje van Mop was ons te slim af en tipte de bal uit de rebound erin. We moesten en zouden scoren! En dat deden we, met een mooi behaalde strafcorner scoorden we nog een keer door een mooi afgeronde rebound van Eef.

Jammer genoeg kwamen we niet goed in ons eigen spel, vorige keer 8-0 en nu maar 2-1. Zouden we het onderschat hebben? Ik denk het wel.

Door: Anne van Hoof