.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

Play-offs behaald na 3-3 gelijkspel tegen Kampong

Play-offs behaald na 3-3 gelijkspel tegen Kampong

HC Den Bosch MB1 heeft zaterdagmiddag met een 3-3 gelijkspel tegen Kampong MB1 de play-offs gehaald. De wedstrijd begon zeer voorspoedig. Den Bosch speelde goed en al snel stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. De tweede helft werd echter begonnen met een 2-1 stand en omdat er onvoldoende werd meeverdedigd kwam Kampong zelfs op een 2-3 voorsprong. Op zich niets aan de hand met het oog op de play-offs. Den Bosch mocht namelijk met 7 doelpunten verschil verliezen, maar het is toch fijn om de competitie niet met een nederlaag af te sluiten. Gelukkig gebeurde dat ook niet, want door solide werk van het strafcornertrio en afmaker Yibbi werd het uiteindelijk 3-3. Een stand waar iedereen tevreden mee was.

In de halve finales van de play-offs moeten de Bossche meisjes aantreden tegen Laren, een zeer sterke tegenstander. Met de hulp en aanmoedigingen van de supporters kan het team echter ver komen. We rekenen daarom op veel ondersteuning en aanmoedigingen van alle fans. Er volgt snel meer informatie over de wedstrijden.

De play-offs zijn veiliggesteld. Tijd voor een feestje met Mikky, Jaimy en Peppe.

 

 

Plaats een reactie

(verplicht)


*