.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

Saturnustoernooi in Delft: een één-tweetje met Renée en Julia

Alle wedstrijden gewonnen, maar toch niet in de finale...

Renée:  Dinsdag 3 januari was een leuk hockeydagje. We deden mee aan het Saturnustoernooi. We moesten eerst 4 wedstrijden spelen en zouden dan verder kijken of we de finale of om de 3e of 4e plek mochten spelen.

Julia:  ‘s Ochtends was het vroeg (8:45!) verzamelen op de hockeyclub en vanuit daar naar Delft. We begonnen na een bespreking aan de eerste wedstrijd tegen Union. Daar wonnen wij de wedstrijd met 6-1, een goed begin dus!

Renée:  De 2e wedstrijd moesten we tegen Pinoké, erg sterk op veld, dus er was wat spanning. Uiteindelijk was dat niet nodig, we wonnen met 8-2.

Julia:  Toen hadden we met het team geluncht en even uitgerust en gingen we daarna weer verder met de wedstrijd tegen Ring Pass.

Renée:  Was er misschien een kans dat we de finale konden spelen? Vol “sinterklaas-spanning” begonnen we aan de wedstrijd. Ring Pass was een  stuk beter en profiteerde van onze fouten; we waren niet helemaal scherp.

Julia:  Nee, Het was niet zo een goede wedstrijd van Den Bosch, maar we bleven toch doorvechten na een achterstand. Het was spannend, maar gelukkig hadden we alsnog gewonnen met 4-3.

Renée:  Mede door een paar mooie sleeps en een strafbal van Yibbi. We wisten dat we een hoger doelsaldo moesten hebben dan Kampong om in de finale te staan. We waren er op voorbereid dat we het misschien niet zouden halen, aangezien zij ook alles wonnen, maar dan met hogere uitslagen.

Julia:  Na 3 wedstrijden te hebben gespeeld waren we allemaal toch best moe, we hadden 2 uur pauze en gingen met z’n allen bij de wedstrijd van Laren kijken. Daarna hadden we nog een wedstrijd tegen SCHC, we hadden te horen gekregen dat we met een hoog doelsaldo moesten winnen, want anders zouden we de finale niet halen…

Renée:  We moesten een verschil van 8 doelpunten maken, erg moeilijk dus. Maar we wonnen met 5-3. Balen dat we niet in de finale stonden, maar niks aan te doen.

Julia:  We hebben toen nog wel gespeeld voor de 3e en 4e plaats tegen Almere en gewonnen met 7-2. We zijn dus 3e geworden, alhoewel we alles gewonnen hebben.

Renée:  Tevreden en met een schaal die Pien in ontvangst mocht nemen, verlieten we Delft! Kampong gefeliciteerd! Misschien tot over een paar weken…

Verslag door: Julia en Renée