.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

Tweede helft veldseizoen begonnen

Begin februari startte HC Den Bosch MB1 met de voorbereidingen voor de tweede helft van het veldseizoen. Er stonden een paar mooie oefenwedstrijden op het programma. Op 8 februari kwam Rotterdam MB1 op bezoek in Den Bosch. Het was weer even wennen op het veld na de zaalhockeyperiode, maar uiteindelijk eindigde deze mooie wedstrijd in een 4-4 gelijkspel. Een week later reisden de speelsters naar Laren om daar te spelen tegen hun leeftijdgenoten. Laren was duidelijk het betere team en won met 8-2: een leerzame oefenwedstrijd. De laatste tegenstander in de voorbereidingsperiode was Oranje Zwart. Na een goede eerste helft stond het 4-0 voor Den Bosch dankzij een velddoelpunt van Noor en 3 rake strafcorners van Yibbi. De tweede helft zat Den Bosch wat minder goed in de wedstrijd en scoorde Oranje Zwart nog 2 keer. Na de wedstrijd stond een teamuitje naar de kartbaan in Tilburg op het programma en werd de voorbereidingsperiode gezellig afgesloten.

Na een welverdiende carnavals- en wintersportvakantie stond op 8 maart de eerste competitiewedstrijd op het programma. En dat was meteen de wedstrijd om de eerste en tweede plaats. Spannend dus! Pinoké had het overwicht in de wedstrijd en won uiteindelijk met 6-0. Den Bosch had natuurlijk op een andere uitslag gehoopt, maar de realiteit wees anders uit. Volgende week treft het team Kampong: een tegenstander waar Den Bosch zich deze week goed op voorbereidt!

De foto’s van de wedstrijd zijn, met dank aan Robert Sanders (RSPictures), te zien via dit linkje.