.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

We zijn rond, op naar landelijk!

Coach Robert is niet alleen handig met de stick, maar ook achter de computer.

Zaterdag 6 oktober heeft Meisjes B1 van Den Bosch de laatste wedstrijd gespeeld van de voorrondes. Eindhoven was wederom de tegenstander en het was een pittige. Het was te zien dat Eindhoven de opdracht had gekregen om verdedigend te spelen. Het was met vlagen erg druk tussen de 23 meterlijn en de achterlijn, zodat een counter van Den Bosch bijna niet mogelijk was. Er waren een paar kansen op 1-0, maar helaas (ook dankzij de goede keeper van Eindhoven) bleef het 0-0 tot de rust. Een ongekende stand voor de meisjes. Maar ze lieten het hier niet bij zitten. Na de aanwijzingen van Robert en Lieke gingen ze na rust er weer flink tegenaan. De meisjes hebben hard gewerkt, maar het spel was nog niet als vanouds. Na 8 minuten in de 2e helft krijgt een speelster van Eindhoven de bal tegen de schouder tijdens een strafcorner, Pien scoort vanaf de strafbalstip. Al snel valt de 1-1 voor Eindhoven uit een strafcorner. Yibbi komt het veld weer in… ze speelde een sterke wedstrijd en verdiende haar doelpunt. Ook zij mag vanaf de strafbalstip scoren; 2-1 Den Bosch. De 3-1 was een mooi velddoelpunt. Mikky plaatst een scoop bij Peppe in haar stick, Peppe geeft een voorzet op Pien en Pien kan doorbreken en haar vertrouwde doelpunt maken. Eindstand 3-1.

Nog 4 weken voordat de nieuwe competitie begint. We gaan goed trainen, oefenwedstrijden spelen en rust pakken waar kan. We gaan knallen vanaf 2 november!

Wij willen MA1 en JA1 van Den Bosch feliciteren. Met zijn drieeën zijn we zonder puntverlies door naar de Landelijke competitie. Heel veel succes allemaal!