.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

Zaterdag 4 oktober: ZWART WIT MA1 – DEN BOSCH MA1 0-7

Zaterdag 4 oktober: ZWART WIT MA1 – DEN BOSCH MA1 0-7

Na een pittige trainingsweek stond zaterdag 4 oktober de return tegen Zwart Wit in Breda op het programma, De thuiswedstrijd eindigde in een 5-0 overwinning dus we gingen vol goede moed naar Breda.

Het weer was prachtig en aangekomen op Zwart Wit ploften we dan ook in de heerlijke loungebanken voordat we gingen bespreken. Mikky is nog geblesseerd en speelde dus ook niet mee en ook Demi had wat last van haar hamstring. Daarom kwam Sophie uit MA2 ons versterken en dit heeft ze erg goed gedaan.

Voorbespreking gehad, warming-up in het zonnetje afgedraaid en ook de line up werd weer keurig gedaan. Dan mochten we dan eindelijk starten met de wedstrijd.

Zwart Wit speelde de eerste 5 minuten redelijk aanvallend en opportunistisch waardoor het een paar keer in onze cirkel kwam en ook wat schotjes op doel had waar Emilie even in actie moest komen en dit goed deed.

Nadat de Bredaase wind ging liggen was het Den Bosch wat de klok sloeg. Met verzorgd veldspel en een prima baltempo was Den Bosch veruit de betere partij op het semi-veld. Er werden volop kansen gecreëerd, maar dit resulteerde nog niet in doelpunten.

In de 13e minuut was het dan eindelijk zover. Na een goede aanval gaf Bodiek de bal breed voor de goal en was het Renée die de 0-1 maakte. Ook na de 0-1 wilde de vele kansen er niet in en duurde het tot een minuut voor rust dat de 0-2 viel. Dit keer was het Joosje die het net wist te vinden.

Vanaf toen ging het snel. Achtereenvolgens Bente, nog een keer Joosje, Lenna, Elke en Demi brachten de 0-7 op het scorebord en Zwart Wit kon alleen nog maar dromen over onze cirkel.

Deze week de laatste wedstrijd uit de voorcompetitie thuis tegen Breda. Een punt is genoeg om landelijk veilig te stellen en zelfs en 0-8 nederlaag betekent dat we landelijk gaan spelen, maar uiteraard gaan we weer voor de volle 3 punten en willen we ons spel weer verbeteren.

Tot zaterdag langs de lijn!!

MA1-team tijgers_new-1100x556

Plaats een reactie

(verplicht)


*