.ai1ec-agenda-widget-view .ai1ec-date, .ai1ec-agenda-view .ai1ec-date { background: #000; } .ai1sec-single-event { max-height: 20px; }

Helemaal klaar voor het Zuid-Nederlands Kampioenschap Zaalhockey

De champagne was dik verdiend, Renée, Eef, Yibbi, Mikky en Peppe heffen het glas.

Daar waren we dan, in de zaal waar we volgende week het Zuid-Nederlands Kampioenschap spelen. Dat wisten we al zeker, maar toch moesten we nog 1 puntje binnenhalen om zowel veld- als zaalkampioen te zijn en die punten wilden we in de wacht slepen tegen HOD.  Van te voren in de kleedkamer werd al gezegd dat we vooral aan deze zaal moesten wennen, en ons moesten voorstellen dat volgende week die hal helemaal vol staat met schreeuwende mensen, toeters, etc. Zo deden Marc en Ronald dus hun praatje dat we maar ‘sinterklaas spanning”moesten hebben.  Door dit was ik even vergeten dat het pas volgende week is, dat we ons weer moesten richten op HOD. Nog even wachten tot de wedstrijd voor ons afgelopen was, en snel de zaal in. Na 5 minuutjes inspelen begon de wedstrijd, het begin was een beetje sloompjes maar toch viel er al redelijk snel een doelpunt, vanaf dat doelpunt kwamen we echt de wedstrijd in en ging het score verloop snel, en sommige balletjes zaten er wel lekker in met nog een paar cornertjes. Het fluitsignaal klonk:  16 – 0 gewonnen. En dat betekende dus KAMPIOENEEE! We kregen nog snel wat felicitaties van ouders. Omdat het zo warm was in de zaal zijn we maar een eindje gaan wandelen. Want we moesten namelijk ook nog een wedstrijd tegen Oss. Ik hoop dat we volgende week in dezelfde zaal nog eens onze (kinder)champagne kunnen drinken.

Verslag door: Peppe Mare

Na de mooie overwinning tegen HOD hadden we een korte nabespreking. Om even uit die warme hal te zijn, gingen we in het Helmonds winkelcentrum windowshoppen. Dat was erg gezellig! Toen we terug kwamen gingen we inlopen, om tegen Oss ook nog een mooie wedstrijd neer te zetten. Na de aanwijzingen van de coaches gingen we de zaal in.  De wedstrijd begon en we zetten meteen volle druk, waarna snel het eerste doelpunt volgde. We waren al kampioen maar we zouden er alles aan doen om ook “ongeslagen zaalkampioen te worden”. En dat is gelukt, met de uitslag 11-1 voor HCDB.Na deze mooie wedstrijden hebben we ons zaalkampioenschap gevierd met champagne, bloemen en buttons (bedankt lieve ouders). We kijken uit naar volgende week, dan wordt het spannender! Want de tegenstanders worden steeds beter, maar natuurlijk gaan we voor het Zuid-Nederlands Kampioenschap en uiteindelijk voor het Nederlands Kampioenschap!

Verslag door: Anne